Sweden Yachts 48

Sweden Yachts 48

 

Tilbyder et mordene twist i vores klassiske, elegante stil. Som man vil forvente af en Svensk yacht af denne størrelse, er langdistance sejlads yderst behageligt og med stor ydeevne og stabilitet på grund af nye tiltag i designet. Skrogets opdaterede linier og et velplaceret ballastforhold, giver øget stabilitet på alle sejlpunkter, og de dybere bueafsnit giver mere komfort, når der sejles i oprørt hav.  Skroget og hækken er lidt bredere end på de tidligere modeller, dette giver mere kabine og dæksplads. På dækket har vi et stort cockpit udstyret med dobbelt ratstyring og et forenklet riggsystem med alt tovværk, som er ført tilbage til cockpitet, hvilket gør det nemt at sejle for rorsmanden, og det giver masser af plads til en til en større besætning.

 

Under det bredere skrog får vi masser af plads til saloner, med god plads og udstyret med både komfort og luksus, samt øget naturligt lys fra vinduerne i skrogsiderne og dette gør at salonerne føles større. Den ekstra bredde giver også plads til tekniske installationsrum som opvasker, vaskemaskine med tørretumbler, generator med mere. Der findes flere forskellige layouter, men båden kan også bygges efter kundens egne specifikationer.

 

Sweden yachts 48 vil helt sikkert overraske og glæde den mest krævende sejler, samtidig med at han bliver dus med sin båd og dens gode byggekvalitet som tilkendegiver Sweden Yachts.

 

Kontakt os for at høre mere om båden samt prisen på denne. Her kan kataloget og de tekniske specifikationer hentes.