Performance Cruisers CR 370

CR 370

CR 370 modellen fortsætter designlinjen, der startede med CR 470, hvilket betyder moderne linjer, der giver fremragende præstation kombineret med super god stabilitet. Selvom CR 370 er den mindste båd i CR-programmet, kommer den stadig med mange forskellige muligheder.

 

Der er for eksempel 3 forskellige køl-typer at vælge imellem, 4 rigge at vælge imellem, så du kan være sikker på, at du kan få en konfiguration der passer dig. En 19/20 delvis konventionel rig er standard, furlin-in rig, eller 7/8 delvis carbon rig er nogle af mulighederne.

 

Der er flere forskellige layouts at vælge imellem, med 2 eller 3 hytter. De er også forskellige stilarter at vælge imellem, klassisk eller moderne, mahogni eller amerikansk hvid eg. Uanset hvad du vælger, finder du et smukt håndlavet interiør med masser af stuveplads. CR 370 er designet af Stephen Jones, som også har designet vores CR 470 og 480 DS. SSPA i Göteborg vil også deltage i videreudviklingen for at sikre, at CR 370 bliver blandt de bedste i sin klasse.

 

Kontakt os for at høre mere om båden samt prisen på denne.

 

Her kan de tekniske specifikationer hentes.