Malö Yachts 49

En ny fantastik Blue Water Cruiser, M49 er den første i den nye generation af Malö Yachts.

Malö Yachts 49 vil tilbyde alt, hvad du vil forvente af en Malö og mere til. En ægte langdistance sejlbåd, der er yderst behagelig og med en meget stor stabilitet på grund af nye elementer i designet. Den nye skrogform og det høje ballast forhold giver øget stabilitet på alle sejladspunkter, og de dybere bueafsnit giver mere komfort, når der sejles på store bølger, oprørt hav.

 

Skroget og hækken er lidt bredere end på de tidligere modeller, det giver mere plads i salonerne og på dækket. Det betyder at vi får et stort cockpit som er udstyret med targabue og et forenklet rigsystem med alt tovværk ført tilbage til cockpittet. Dette giver mulighed for let enkeltmandssejlads, eller alternativt er der rigelig plads til en stor besætning. Det bredere skrog giver masser af plads i salonerne og til opbevaring af sejlerudstyr med mere. Naturligt lys fra ekstra dæksluger forøger fornemmelsen af øget plads i salonerne.

 

Den ekstra bredde på skroget giver også bedre plads til tekniske installationsrum til generator, vaskemaskine og andet udstyr sammen med pladsen til en integreret garage til jolle/gummibåd eller en gangbro agter som kan indbygges i garagen agter.

Der er flere forskellige indretningsmuligheder, båden kan også bygges efter kundens egne specifikationer.

 

M49 vil fortsat være tro mod Malö’s kvalitet og klassiske stil, og fremragende byggekvalitet og selvfølgelig sine fantastiske egenskaber, som tilkendegiver en yacht, der kan tage dig rundt i hele verden komfortabelt og sikkert til stor glæde for selv den mest kræsne sejler.

 

Kontakt os for at høre mere om båden samt prisen på denne.

 

Her kan du se meget mere om den nye Malö Yachts 49