Malö Yachts 47

Malö 47

 

forbliver tro mod Malö Yachts, og bringer en lang række nye designfunktioner.

 

Malö 47 vil bringe dig rundt i verden i perfekt komfort og sikkerhed på grund af de høje kvalitetskomponenter og materialer vi har valgt, samt i vores berømte byggekvalitet. Hvert aspekt er solidt og robust udført - lavet til at klare udfordringerne ved langdistance sejlads. Hver eneste detalje er blevet, kontrolleret ned til mindste detalje, prædikestol og agterpulpit, er stærkere og højere. Vi har også indarbejdet lige det rigtige antal gribeskinner på de rigtige steder, for at du kan bevæge sig sikkert både på dæk og under dæk.

 

Malö 47 er utrolig stabil og sikker og deler de samme hav kvaliteter som de andre modeller i Malö-serien. Det faktum, at dæk og skrog er lamineret sammen, inden vi begynder at arbejde på indretningen, gør Malö helt unikt blandt bådbyggere - det giver en  uovertruffen styrke og et utrolig solidt skrog, der giver dig fuld tillid selv i de hårdeste havområder. Som en forbedring af vores nuværende design er Targa-buen vinklet lidt bagud, hvilket giver ekstra volumen under sprayhooden, hvilket giver mere beskyttelse mod det våde element ved hårdt vejr, endvidere giver det muligheden for at skabe et beskyttet cockpit for rormanden, når forholdene er ubehagelige.

 

En sikker, komfortabel og eksklusiv langdistance cruiser med mange nye funktioner og forbedrede sejlkvaliteter, der skaber den ultimative Malö - 47 Classic.

 

Kontakt os for at høre mere om båden samt prisen på denne.

 

Her kan kataloget og de tekniske specifikationer hentes.